STANIJA PREBLEDELA: Kristijan Golubović u Zadruzi! ODMAH joj se obratio i saopštio JOJ OVO (VIDEO)

Svi u šoku.
Pre nekoliko godina je učešće i odnos Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića na “Farmi” privukao veliku pažnju. Zbog njihovog odnosa podigla se velika prašina, a javnosti je poznato i da su njih dvoje žestoko zaratili zbog prve nagrade.

Međutim, i pored toga, Stanija često spominje njegovo ime otkako je ušla u “Zadrugu”, pa je Marko Petrući došao na ideju da se u emisiji radija ,,Amnezija” oglasi u njegovo ime i nasmeje svoje cimere.

– Ja ne znam da li si ti bila drogirana ili pijana i da li si ti normalna?! Očekivali smo da ćeš osim kafe još nešto znati da skuvaš! Vidim da ti falim kao tandem za šou. Kad me nema, ne znaš gde ti je mesto, nego moraš kao turistički vodič da šetaš pevače! Izdrži još malo, čeka te napolju još hiljadu lepih stvari! Organizovao sam armiju glasača za glasanje, tako da, ako opet pobediš dođeš mi pola! Pozdrav za sve zadrugare, možda se vidimo uskoro – pričao je Petrući.

– Pa, ovo je stvarno Kristijan! – vikala je Stanija.

Stanija je bila oduševljena kada je čula njegov glas, a u jednom trenutku pomislila je da je Golubović zaista svratio u Belu kuću kako bi dao intervju.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Loading...