“Dovedite mi Slobu, bilo koga… Ne zanima me!” Lunu napali što je iskulirala Gastoza, tvrde da ga još voli, ona pobesnela! (VIDEO)

– Nemate pojma! Ne znate ništa o našem odnosu! – vikala je Luna iznervirano

Pošto je Luna Đogani iskulirala svog bivšeg dečka i prijatelja Nenada Marinkovića Gastoza na žurci, povela se priča o njenom ponašanju.

Neki su smatrali da se loše ponela prema Gastozu, ali Luna o tome nije želela ni da čuje.

– Hoću da budem srećna! Nisam mu ništa vratila, jednostavno, ne zanima me! Ne želim više da budem tužna ni zbog koga! Boli me uvo šta vi svi mislite! Srećna sam prvi put u životu i ne interesuje me! Svi koji pitaju neka me poljube u du*e! Nemate pojma! Ne znate ništa o našem odnosu! – iznervirana je bila Luna.

Takođe, i Zorica Marković i Marija Kulić su se složile s time da je Luna trebalo drugačije da se ponese prema Gastoz, dok je Lepi Mića dodao kako je sve bila nameštaljka, da Lunino i Gastozovo prijateljstvo obična farsa, kao i da je najviše koristi od Gastozovog ulaska imala Stanija.

Luna je besnela najviše kada je Marija Kulić rekla kako se njena osećanja prema Gastozu nisu ugasila.

– Meni je bitno da moj dečko meni veruje! Meni je stalo do mog dečka! Žao mi je, ali nećete nas odvojiti! Dovedite mog bivšeg, Slobu, džabe… Ne interesuje me niko kad nekog volim! – vikala je Luna.

Evo i snimka:

Loading...